Πέμπτη 17 Μαΐου 2018



Πώς το σημερινό σχολείο προετοιμάζει τα παιδιά για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προσκλήσεις

Ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χαλανδρίου ο Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος συμμετείχε ως ομιλητής σε Ημερίδα – Ανοιχτή Συζήτηση με το ως άνω θέμα την Τετάρτη 16 Μαϊου 2018 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Χαλανδρίου.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ, η Πρόεδρος της οικείας Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων, η εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο Περικλής» και ο εκπρόσωπος της Α – Γ΄ ΕΛΜΕ Β΄Αθήνας.
Εισηγητές ήταν οι κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, Δρ. Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης, κ. Διονύσης Γεωργόπουλος, Δρ. Παιδαγωγικών Επιστημών  και ο Υπεύθυνος του Σ.Σ.Ν κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος.
Πολύτιμες στον επακολουθήσαντα διάλογο απεδείχθησαν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των μαθητικών κοινοτήτων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης.
Θερμές ευχαριστίες στο Διευθυντή κ. Αλέξανδρο Γεωργόπουλο για τη φιλοξενία.