Πέμπτη 17 Μαΐου 2018


Με ιδιαιτέρως καρποφόρα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η υπηρεσιακή συνάντηση υπό το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Αθανάσιο Φαλούκα την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 το πρωί στο γραφείο του, εν όψει της εβδομαδιαίας παρουσίασης των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν κατά το τρέχον έτος σε όλες τις σχολικές μονάδες μας, στη Νέα Ιωνία από 11 έως και 17 Ιουνίου.
 
Σημειώνεται ότι προηγήθηκε σχετικό αίτημα του ως άνω Δήμου προς τον κ. Διευθυντή, το οποίο κόμισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Χρήστος Χατζηιωάννου, προκειμένου να φιλοξενηθεί και αναδειχθεί στην πόλη ο πλούτος των επιτελουμένων προγραμμάτων σε όλο το εύρος της Διεύθυνσης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι υπεύθυνοι των Δομών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ήτοι του Τμήματος Αγωγής Υγείας κα. Λίτσα Φρυδά, του Τμήματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κα. Βαρβάρα Πετρίδου, των ΚΕΣΥΠ Νέας Ιωνίας κα. Ανθή Φουντουκά και κα. Όλγα Ζούζουλα, Αγίας Παρασκευής κ. Γεώργιος Λογιώτης, των Πολιτιστικών κα. Μαρία – Ειρήνη Κουρή, του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος και η Φιλόλογος κα. Μαρία Κουτούση η οποία ανέλαβε το συντονισμό του προγράμματος. Επικαιροποιήθηκαν από τον κ. Διευθυντή οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές του όλου εγχειρήματος ως και θέματα οργανωτικής φύσεως.