Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016



Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης Β' Αθήνας

Αγ. Παρασκευή, 01-09-2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μια  ακόμη σχολική χρονιά αρχίζει με προσδοκίες,  ελπίδες, προκλήσεις αλλά και δυσκολίες για την κατάκτηση του μορφωτικού αγαθού από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας.
 Και όλοι εμείς, εκπαιδευτικοί και διοικητικοί υπάλληλοι  της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας,  καλούμαστε για άλλη μια χρονιά να ανταποκριθούμε στο ρόλο με τον οποίο μας έχει επιφορτίσει η Πολιτεία, οργανωτικά, όμως, καλύτερα προετοιμασμένοι φέτος.
 Ωστόσο, αρκετές ακόμα δυσκολίες και προβλήματα απαιτούν διευθέτηση και επίλυση, αφού ο ρόλος μας είναι, ομολογουμένως,  πολύπλευρος και απαιτητικός.
 Είμαι πεπεισμένος, όμως,  ότι θα ανταποκριθούμε και πάλι με την υπευθυνότητα, συνεργατικότητα και αποφασιστικότητα που διακρίνει το σύνολο του εκπαιδευτικού και διοικητικού δυναμικού της Διεύθυνσής μας, ότι θα συνεχιστούν και θα πολλαπλασιαστούν οι πρωτοβουλίες και πρωτοπόρες δράσεις των σχολείων, οι διακρίσεις των μαθητών μας, όπως επιβεβαιώθηκαν και από τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, και η δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας.
 Σταθεροί αρωγοί στις προσπάθειές μας οι συνδικαλιστικοί φορείς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Εύχομαι Καλή δύναμη σε όλους
Καλή σχολική χρονιά!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  Δ.Δ.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΑΛΟΥΚΑΣ