Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Μια νέα λειτουργία για τους χρήστες του Twitter!!

Μια νέα λειτουργία έρχεται να βελτιώσει το μπλοκάρισμα ανεπιθύμητων λογαριασμών για τους χρήστες του Twitter, καθώς οι τελευταίοι θα μπορούν να εξάγουν (export) τις λίστες των λογαριασμών που έχουν μπλοκάρει και να τις κοινοποιούν σε άλλους χρήστες.
Η λειτουργία αυτή σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνους τους χρήστες που υφίστανται συνεχή παρενόχληση και οι οποίοι χρειάζονται προηγμένους τρόπους υποστήριξης, επιπροσθέτως των υπηρεσιών «Mute» και «Block» που ήδη παρέχει το Twitter.

Η νέα λειτουργία «Bulk block» θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κοινοποιούν τις λίστες των μπλοκαρισμένων επαφών τους στο Twitter.com, και θα κάνει το μπλοκάρισμα λογαριασμών ευκολότερο και ταχύτερο, αντιμετωπίζοντας το εντός της ίδιας της κοινότητας. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες μπορούν να εξάγουν και να διαμοιράζονται τις λίστες τους με τους φίλους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Επιπλέον, αντί οι χρήστες να μπλοκάρουν μεμονωμένους λογαριασμούς καταναλώνοντας πολύ χρόνο, θα μπορούν με τη νέα λειτουργία να μπλοκάρουν πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα.




Πηγή: http://www.saferinternet.gr/index.php?parentobjId=Page205